Hlavní obsah

Brankář Čech je zraněný, do branky se v San Marinu nepostaví

Poté, co český reprezentační gólman Petr Čech musel vinou zranění vynechat poslední utkání národního týmu proti Slovinsku, nepostaví se brankář Chelsea mezi tři tyče ani v nadcházejícím kvalifikačním zápase v San Marinu. „Bohužel, Petr Čech si přivodil na tréninku zranění, takže do San Marina odcestujeme s dvojicí Zítka - Drobný,“ potvrdil Čechovu absenci čtenářům Sport.cz reprezentační trenér Petr Rada v on-line chatu.

Článek

„Bohužel, brankář Petr Čech si přivodil na tréninku zranění, takže do San Marina odcestujeme s dvojicí Zítka - Drobný. Až na místě rozhodneme, kdo z nich se postaví do brány a kvalifikaci bude chytat,“ řekl k aktuální situaci mezi českými reprezentačními gólmany Petr Rada v on-line chatu na Sport.cz.

Petra Čecha trápí zranění lýtkového svalu, vinou kterého by do Prahy ani v pondělí na sraz české reprezentace nepřicestoval, přijede ovšem na slavnostní natáčení k pořadu Zlatý míč České republiky.

Gólmanská jednička londýnské Chelsea se neobjevila v české bráně ani při posledním vítězném kvalifikačním utkání proti Slovinsku, kde dostal nakonec přednost Daniel Zítka. Brankář belgického Anderlechtu pomohl skvělým výkonem výběru Petra Rady, jenž se nakonec mohl radovat z výhry 1:0.

Reklama