Hlavní obsah

Český pivovar slíbil Slovákům za vítězství 80 litrů piva

BRATISLAVA

Slovensko může už v sobotu v utkání proti Slovinsku na Tehelném poli rozhodnout o svém postupu na mistrovství světa ve fotbale. Vítězstvím však mohou pomoci také českému mužstvu. Český pivovar proto vypsal odměnu 80 litrů piva pro každého hráče a člena realizačního týmu slovenské reprezentace, pokud Slovince porazí.

Foto: ČTK/AP

Pokud fotbalisté Slovenska porazí Slovinsko, dostanou lákavou odměnu.

Článek

Jak informuje agentura SITA, objem motivační odměny se odvíjí od statistiky vyčísleného množství piva, které na Slovensku loni vypil v průměru každý občan. „Samozřejmě víme a respektujeme, že oficiálním partnerem slovenské fotbalové reprezentace je domácí pivovar. Cítíme však, že je potřebné národní tým Slovenska v tomto případě motivovat také českým pivem. Držíme Slovensku palce a věříme, že nad Slovinskem zvítězí,“ uvedl Stanislav Bernard.

Svěřenci Ivana Haška už nemají postup do Jihoafrické republiky ve vlastních rukou. Ani vítězství české reprezentace v závěrečných dvou utkáních s Polskem a Severním Irskem nemusí stačit k postupu. Češi potřebují, aby Slováci v sobotu porazili Slovince. Slovensku stačí k postupu remíza.

Reklama

Související témata: