Hlavní obsah

VIDEO: Kapitán mistrů světa Casillas zlíbal přítelkyni v přímém přenosu

JOHANNESBURG

Hned trojí radost si mohl vychutnávat devětadvacetiletý Iker Casillas. Jako kapitán přivedl fotbalisty Španělska k jejich historicky prvnímu titulu mistrů světa. Stal se také držitelem ocenění Zlatá rukavice FIFA pro nejlepšího brankáře šampionátu. Po zápase mu pak přišla pogratulovat přítelkyně Sara Carbonerová - a tak svoji televizní reportérku zlíbal v přímém přenosu.

Foto: Martin Meissner, ČTK/AP

Nejdřív Iker Casillas políbil Světový pohár, pak přišla na řadu i krásná přítelkyně...

Článek

Všechno se v dobré obrátilo. Fotbalové mistrovství světa mělo přímo hollywoodský happyend.

Když Španělé v Durbanu ve svém prvním duelu na mistrovství světa senzačně prohráli se Švýcarskem, byli málem pro smích. „Jak jste to mohli takhle pohnojit?“ obořila se na brankáře Ikera Casillase jeho přítelkyně Sara Carbonerová, reportérka televizní stanice Telecinco.

Svůdná kráska se během zápasu pohybuje přímo u hřiště a našly se hlasy, že by mohla Casillase rozptylovat. „Že bych tým takhle rozhodila? To je přece nesmysl,“ hájila se reportérka na začátku turnaje.

Casillas zatáhl roletu

A opravdu, od té doby jako by její milý stáhl v brance roletu. Gólman Realu Madrid v sedmi zápasech na šampionátu jen dvakrát inkasoval, ve čtvrtfinále proti Paraguayi chytil Cardozovi i pokutový kop a byl jedním z hlavních strůjců španělského úspěchu.

Po vítězném finále s Nizozemskem v Johannesburgu tak přišla jeho chvíle. Když ho krásná Sara začala v mix-zóně zpovídat, Casillas to prostě nevydržel, na svou milou se vrhnul a před kamerami ji zasypal polibky, za což si vysloužil potlesk přihlížejících.

„Jsem nesmírně šťastný, titul jsme si zasloužili. Děkuji všem, kteří mě celou dobu podporovali. Rodičům, bratrovi, přátelům a tobě,“ rozplýval se gólman před svým neočekávaným výpadem.

Zaskočená reportérka se snažila zachránit svou profesionální pověst, a tak raději rychle předala slovo do studia...

Reklama

Související témata: