Hlavní obsah

Capello se naštval na Terryho: Já jsem šéf, ne ty!

JOHANNESBURG

Trenér fotbalové Anglie Fabio Capello musel v pondělí na MS v Jižní Africe připomenout jedné ze svých hvězdných oveček Johnu Terrymu, kdo je šéfem na anglické lavičce. Obránce Chelsea si totiž pustil pusu na špacír a určoval Capellovi sestavu. Navrhl, že by v ní měl být jeho klubový parťák Joe Cole. To Capella nastartovalo, Terry se za vše omluvil.

Článek

Terry až příliš bezstarostně do médií hovořil o důležitosti Joe Colea v základní jedenáctce pro středeční klíčové utkání se Slovinskem. Od Capella si pak vyslechl, že by měl více přemýšlet, než něco řekne „Hráči mohou mít vlastní názor, ale já musím přemýšlet o týmu jako celku. A to je nejdůležitější,“ uvedl italský kouč.

Capello dále uvedl, že Joe Cole má v mužstvu stejnou pozici jako 22 jeho spoluhráčů. Terry by proto měl mít k dalším mužům na lavičce.

Terry prohlásil, že pouze odpovídal na dotaz během nedělní tiskové konference po nevydařeném utkání s Alžírskem, které skončilo bezbrankovou remízou. „Ptali se mě na Joe Colea a já odpověděl. Možná jsem zašel příliš daleko. Nechtěl jsem nikoho naštvat, ani trenéra, ani spoluhráče. Pokud se tak stalo, omlouvám se. Řekl jsem kouči, že má mou plnou podporu,“ konstatovala opora reprezentace i Chelsea.

Zároveň Terry doplnil, že už celou záležitost hodil za hlavu a koncentruje se pouze na nejbližší utkání, v němž Anglie chce - a musí - urvat výhru, aby postoupila do dalších bojů na mistrovství světa.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články