Hlavní obsah

VIDEO: Můžeme se spolu vyfotit? Žebral po Messim rozhodčí

Santiago de Chile

Je jen málo fotbalových fanoušků, kteří by si nepřáli mít společnou fotku s kapitánem Argentiny a hvězdou Barcelony Lionelem Messim. Ale, že by o to žebral zrovna asistent rozhodčího, který by měl být vzorem nestrannosti, to se jen tak nevidí.

Rozhodčí se fotí s Lionelem Messim.

 
Článek

A přece se to stalo. V úterním kvalifikačním duelu o postup na mistrovství světa mezi Chile a Argentinou (1:2) si o fotografický autogram od nejlepšího hráče zápasu řekl pomezní sudí Nicolás Yegros. Na Messim bylo vidět, že ho to vůbec netěší, ale co by řádný slušňák nakonec žadodění paraguayského rozhodčího vyhověl.

"Nevím, proč je kolem toho takový poprask. Můj syn je velkým obdivovatelem Messiho, měl jsem možnost se s ním vyfotit a tento snímek mu předat. Rozhodčí jsou součástí fotbalového prostředí a nevidím důvod, proč by to měl být problém," nechal se slyšet Yegros.

Sudí se nakonec fanouškům omluvil

Paraguayský sudí píská již 26 let a podle svých slov mu ve sbírce nechybí fotky s dalšími předními hráči. "Patří mezi ně i útočník Alexis Sánchez," dodal arbitr, který se chilským fanouškům za své gesto omluvil.

Tvrdí se, že rozhodčí kapitánovi Argentiny nadržují. Zmíněný incident, který se v Santiagu odehrál na konci prvního poločasu při odchodu hráčů do kabin, takovým spekulacím jen nahrává.

Reklama