Hlavní obsah

Cristiano Ronaldo už má svůj Zlatý míč. Upekly mu ho lisabonské krásky

Konečně se dočkal! Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo má svůj Zlatý míč a vůbec mu nevadí, že je z cukru, vajec a čokolády. V hlasování fotbalových hráčů a trenérů z celého světa sice Ronalda počtvrté za sebou předstihl Argentinec Lionel Messi, u portugalských fanoušků je však osmadvacetiletý hráč jednoznačně na prvním místě. A před kvalifikačním zápasem národního týmu v Izraeli si hvězdný fotbalista vyzvedl svůj vlastní Zlatý míč - v tréninkovém centru Óbidos dostal od krásných pekařek ten nejsladší dárek.

Foto: Globo

Cristiano Ronaldo dostal od lisabonských pekařek dort ve tvaru Zlatého míče.

Článek

Povzbuzení pro Ronalda a spol. přišlo v pravou chvíli. Portugalci v kvalifikační skupině F zaostávají a prozatím jsou až na třetím místě s pětibodovou ztrátou na vedoucí Rusko. V pátek nastoupí v Ramat Ganu proti Izraeli, který je o skóre druhý. Portugalský tým okolo kapitána Cristiana Ronalda čeká na vítězství už čtyři zápasy.

„Hrozně moc mě to potěšilo a ještě více nabudilo před pátečním zápasem. Musíme konečně zvítězit a posunout se na druhé místo tabulky," citoval server deníku Globo portugalskou hvězdu, která získala Zlatý míč dosud jednou v roce 2008. Od té doby v prestižní anketě kraluje Lionel Messi.

Reklama

Související témata: