Hlavní obsah

VIDEO: Zběsilý fanoušek Argentiny vběhl na trávník a vyrval Messimu dres

Buenos Aires

Argentinský útočník Lionel Messi sice odehrál při bezbrankovém kvalifikačním zápase o MS proti Kolumbii jen necelou půlhodinu, i tak se stal na stadiónu Monumental v hlavním městě Buenos Aires suverénně nejobletovanějším hráčem. A zažil také krušné chvilky - krátce po zápase ho doslova zavalil dav místních novinářů a když už se pětadvacetiletý útočník trousil do kabin, jeden z příznivců Argentiny mu z rukou doslova vyrval dres a získal tak hodně cenný suvenýr.

Fanoušek Argentiny vzal Messimu dres.

 
Článek
Fotogalerie

Messi šel na domovském stadiónu River Plate do kabin a evidentně lehce podrážděný bezbrankovou remízou si cestou svlékal dres. Mezitím vběhl na trávník mladý příznivec Argentiny a několik hráčů žádal o jejich trikot. Fotbalisté ho ale ignorovali a tak si fanoušek poradil po svém.

Zezadu se přiblížil k největší hvězdě Albiceleste a když si Messi sundal dres, okamžitě mu ho vyrval z ruky. To zaskočilo jak členy realizačního týmu, kteří Messiho doprovázeli, tak i komentátory utkání. Nadšený fanoušek ovšem začal okamžitě na trávníku slavit, stal se totiž majitelem cenné památky.

Reklama

Související témata: