Hlavní obsah

OBRAZEM: Reprezentanti mají nové obleky i šátky. Teď už jen v Brazílii kakaové krásky okouzlit

Praha
Aktualizováno

Nejen fotbalem jsou živi. Hráči národního týmu musejí být také náležitě oháknuti. Epizoda s roztrhanými obleky při návratu z Černé Hory je pryč, zase z nich jsou módemani na úrovni. Tím spíše, že během úterka doplnili společenské oblečení o nové košile a šátky. Nováčci pak nafasovali celou kolekci, aby v závěru kvalifikace nevyčnívali z řady. Teď už jen na mistrovství světa do Brazílie postoupit, ať kakaové krásky na Copacabaně vidí...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Petr Čech (vlevo) a ředitelka Steilmannu Anna Motlíková během zkoušení nových obleků.

Článek
Fotogalerie

Nároďák už je před duely s Arménií a v Itálii téměř kompletní. Ještě během úterního večera by měl dorazit i zkušený záložník Jaroslav Plašil, který musel v italské Catanii dotáhnout hostování z Bordeaux. Ve zkušebně firmy Steilmann se tak postupně vystřídal celý tým.

Večer hráči splnili také charitativní povinnosti. Zástupcům šestačtyřiceti klubů, jež v červnu postihly povodně, v pražském NH hotelu předali celkem dva milióny korun.

"Jde o částku, kterou jsme uvolnili z nadace, do které reprezentanti pravidelně přispívají, jedná se přímo o jejich peníze, které do fondu dávají ze svých prémií" vysvětlil předseda nadace, reprezentační rekordman Karel Poborský.

Reklama

Související témata: