Hlavní obsah

VIDEO: Nálada je vítězná, nepřipouští zaváhání Hušbauer

Praha

Po výborném výkonu v přípravném duelu v Maďarsku si brousí zuby na základní sestavu pro páteční kvalifikační utkání proti Arménii. Záložník české fotbalové reprezentace Josef Hušbauer v dosavadním průběhu kvalifikace o světový šampionát v Brazílii odehrál jen dvě minuty, teď věří, že přispěje k nutnému vítězství výraznějším dílem.

Josef HušbauerVideo: Sport.cz

 
Článek

„Formu mám, daří se mi i střelecky a věřím, že pomůžu i v zápase s Arménií," potvrzuje Hušbauer. A stejně jako zbytek Bílkova mančaftu nepočítá v pátečním duelu s jinou variantou než ziskem tří bodů. „Nálada je vítězná," přitakává středopolař pražské Sparty.

Národní tým se sice neprezentuje nijak zázračnou střeleckou produktivitou, do utkání s Arménií jde ale v roli jasného favorita. „S góly to není úplně extra, ale důležité je vyhrávat," meditoval Hušbauer.

Pomoci by reprezentaci mohl i zbrusu nový trávník, který stadión Slavie dostal před superpohárovým zápasem mezi Bayernem a Chelsea. „Při Superpoháru se hrál v Edenu fantastický fotbal, tak věřím, že na to navážeme," věří Hušbauer.

Poslední domácí duel v kvalifikaci o mistrovství světa, které v příštím roce pořádá Brazílie, čeká české fotbalisty v pražském Edenu v pátek od 18 hodin. Češi nutně potřebují tři body, aby si uchovali naději na druhé místo ve skupině B, které osmi z devíti týmů zajistí postup do baráže. Zatím jsou Češi třetí s jednobodovým odstupem od druhých Bulharů. Vstupenky na zápas s Arménií jsou stále v prodeji prostřednictvím sítě Ticketportal, ve středu bylo k dispozici ještě 1200 lístků.

Reklama