Hlavní obsah

VIDEO: Sexy rosnička Francouzům nevěřila, takže po jejich postupu uvedla počasí nahá

Paříž/Praha

Slib splnila. Francouzská televizní rosnička Doria Tillierová prohrála sázku a ve středu večer uvedla na televizní stanici Canal+ počasí nahá. Přitáhla tak k televizním obrazovkám milióny diváků, kteří byli náramně zvědaví na sexy moderátorku a herečku, jak ji pánbůh stvořil.

rosnička prohrála sázku

 
Článek
Fotogalerie

Byla jednou z těch, kteří nevěřili, že francouzská fotbalová reprezentace po prohře na Ukrajině 0:2 barážovou odvetu zvládne a na světový šampionát do Brazílie postoupí. Žádný div, skepse byla mezi francouzskými fanoušky veliká, neboť jen šestnáct procent z nich věřilo v zázrak.

Atraktivní rosnička Doria Tillierová mezi skeptiky patřila, ba co víc, přímo z televizní obrazovky slíbila, že pokud tým galského kohouta na brazilský Mundial postoupí, klidně se svlékne a bude moderovat předpověď počasí nahá.

Už o přestávce barážové odvety na Stade France byla sedmadvacetiletá sexy rosnička krajně nervózní. „Sakra. 2:0 pro Francii. Začínám cítit stres," napsala na twitter.

Francouzi nakonec nad Ukrajinou vyhráli 3:0 a na mistrovství světa postoupili. Doria Tillierová slib daný televizním divákům splnila a středeční předpověď uváděla nahá. Kamery ji však zabíraly z dálky před malou vesničkou, jejíž název zní v českém překladu Nahý/nahá.

Reklama

Související témata:
Rosnička