Hlavní obsah

VIDEO: Nová doba! Na fotbalovém šampionátu si hráči mění i trenýrky

Manaus

Nová doba, nové manýry! Když výměna, tak skoro se vším všudy. Nejen dres si vyměnili chorvatský fotbalista Ivan Rakitič a Kamerunec Stéphane Mbia po vzájemném zápase na šampionátu v Brazílii. Chorvatský tým vyhrál jasně 4:0, živí naději na postup a kromě výkonů na sebe upozorňuje také jinak. I lechtivými fotkami, na nichž byli hráči zachyceni nazí u bazénu.

Výměna trenek

 
Článek

Odezva byla jasná. Hráči pak odmítali mluvit s chorvatskými novináři. Rakitičův kousek byl mnohými brán jako pokračování této aférky.

Donedávna spoluhráči ze Sevilly si po utkání v Manausu vyměnili nejprve dres. Oba vítězové Evropské ligy však pokračovali, když cestou do šaten před zaskočenými novináři měnili dál a došlo i na trenýrky.

Vypadá to, jakoby Rakitič, šestadvacetiletá posila Barcelony, záměrně produkoval nové nezvyklé situace. Při oslavách po finále EL kamery zachytily jeho polibek se sevillským obráncem Danielem Carricou. Pak přišly "nahé" fotky chorvatského týmu i výměna trenýrek. Teď Chorvaty čeká hlavně klíčový boj s Mexikem. Čím překvapí ještě?

Reklama