Hlavní obsah

FANTASY: Jaromír Jágr dává céčko Messimu. V útoku ho doplní Agüero

Hokejista Jaromír Jágr svěřil dnes úlohu kapitána největší hvězdě turnaje. Messi, Agüero a spol. nastoupí od 18 hodin proti Íránu, který by neměl být pro Argentince těžkým soupeřem a oba zmiňovaní útočníci by si měli na mistrovství světa vylepšit své gólové statistiky. Argentinské trio v Jágrově týmu uzavírá záložník Realu Madrid Di María.

Tým Jaromíra Jágra na dnešní den MS.

Článek
Fotogalerie

Zajímavé je nasazení dvou íránských zadáků. Pokud se totiž Messi, Agüero, nebo Di María trefí, připraví tím o body právě obranu íránského týmu. Jágr však možná sází na ofenzivní umění Montazerího a Sadeghího, a věří, že se v utkání prosadí. Kde je pravda, se dozvíme až po skončení utkání.

Zapojte se do hry ještě dnes a vytvořte si vlastní tým. Každý den můžete vyhrát limitovanou edici telefonu Huawei nebo puk s osobním věnováním od Jaromíra Jágra.

Zbytek týmu je vyjma jednoho obránce Nigérie tvořen hráči Německa. Lahm je výborným tahem v každém kole, protože jeho ofenzivní výkony jsou příslibem bodového zisku.

Nejděsivější je ovšem Jágrova záložní řada. Především Müller může v dalším utkání ukázat svou sílu a dokázat tak, že jeho hattrick z prvního duelu proti Portugalsku nebyl jen šťastnou náhodou.

Reklama

Související témata: