Hlavní obsah

FANTASY: Jágr věří ve výhru favoritů! Do sestavy zařadil fotbalisty Německa a Francie

Dnes nás v programu Fantasy MS 2014 čeká dvojice zápasů, ve kterých se představí dva evropské celky – Francie a Německo. Francie se zařadila po dobrých výkonech mezi favority turnaje. Německo taktéž předvádí kvalitní výkony, a tak není o papírových favoritech pochyb. Jaromír Jágr věří, že Německo i Francie svou roli potvrdí a v poklidu si dojdou pro postup do další fáze vyřazovacích bojů.

Kapitánem týmu Benzema.

Článek

Na Francii čeká zápas proti Nigérii, jejíž výkony šly pod trenérem Keshim velmi dopředu. Na turnaji si ale zatím připsala Nigérie pouze jedinou výhru a Francie je tak jasným favoritem. Do brány staví Jágr Llorise, před kterým budou hrát spoluhráči Evra a Debuchy. V záloze nastoupí Sissoko. Do útoku staví ve skvělé formě hrajícího Benzemu, který bude dokonce hrát s kapitánskou páskou. Spolu s ním se bude o gólové zásahy snažit Giroud, který je nebezpečný především svou hrou ve vzduchu.

Německo se utká s houževnatým Alžírskem. Němečtí fotbalisté si chtějí po dlouhé době sáhnout na trofej pro nejlepší tým světa a zatím jdou za svým cílem velmi jistě. Jágr dává do své sestavy pět zástupců Německa. Do obrany Hummelse a Höwedese. V záloze se představí Götze s Khedirou a v útoku chlapík s velkým gólovým apetitem Klose.

Reklama

Související témata: