Hlavní obsah

FANTASY: Jágr spoléhá na fotbalisty Belgie, v sestavě jich má sedm! Kapitánem je Messi

Poslední osmifinálové duely svedou na MS dohromady Argentinu se Švýcarskem a Belgii s USA. Hráči Albiceleste sice neztratili ve skupinové fázi ani bod, ale jejich výkony mají k dokonalosti stále daleko. Ovšem také Švýcaři na šampionátu hledají optimální formu. Oba duely slibují zajímavou podívanou. Jak to celé dopadne z pohledu Jaromíra Jágra?

Kapitánem týmu se stal Lionel Messi.

Článek
Fotogalerie

Jaromír Jágr je v průběžném pořadí se ziskem 789 bodů na slušném 6502. místě. Pro poslední osmifinálové kolo vytáhl do boje především s belgickými hráči. Ti sice svou skupinu vyhráli, ale jejich výkony zůstávají za očekáváním. Navíc se proti nim postaví velmi kvalitní soupeř, jehož postup ze skupiny čekal málokdo. Američané, vedení trenérem Klinsmannem, jsou příjemným překvapením letošního šampionátu.

Nejslavnější český hokejista postavil do branky Thibauta Courtoise, gólmana s nejlepším průměrem inkasovaných gólů na turnaji. Kmenový hráč Chelsea dosud inkasoval jen jednou. Před ním budou Kompany, van Buyten a třetím do party Vertonghen. V záloze si zahrají Witsel, Fellaini a o střílení branek by se měl postarat útočník Mertens.

Sázka na Shaqiriho Jágrovi ve skupině náramně vyšla, a tak dává příležitost švýcarskému záložníkovi i proti Argentině. Do sestavy se probojoval i defenzivní štít Mascherano, který však ve Fantasy zaujímá místo v obraně, a kapitánem Jágrova týmu je kanonýr Messi.

Reklama

Související témata: