Hlavní obsah

FANTASY: Jaromír Jágr vidí v semifinále MS domácí Brazílii!

Fotbalový šampionát v Brazílii nabídne už dnes první dva čtvrtfinálové souboje. A je třeba říct, že se jedná o velmi atraktivní duely! Od 18 hodin svedou boj o semifinále Francie s Německem. V následujícím zápase od 22:00 se představí domácí výběr proti ambiciózní Kolumbii. Jak vidí obě utkání Jaromír Jágr? Známý český hokejista věří Brazilcům a Francii.

Jágr dává kapitánskou pásku Neymarovi.

Článek

Jágr favorizuje z velké části Kanárky, kteří se utkají s dobře hrající Kolumbií. Brazílie sice postoupila bez větších problémů ze skupiny, ale v osmifinále to proti Chile žádná sláva nebyla. O postupu rozhodly až pokutové kopy. Do brány staví Jágr Julia Césara a před ním se představí obraná trojice Marcelo, Alves a kapitán Silva, který odmítl kopat penaltu proti Chile a sklidil za to velkou dávku kritiky. Nyní by se svým defenzivním výkonem měl postarat o to, aby k penaltám vůbec nedošlo.

V záložní řadě se neobjeví Gustavo, který do zápasu nezasáhne kvůli žlutým kartám. Místo něj budou ve středové řadě hrát Ramires a Paulinho. V útoku se pak představí Neymar, kterému Jágr oblékl kapitánskou pásku.

Jediným zástupcem z řad Kolumbie je Carbonero. Trochu silnější postavení mají Francouzi, za ty se do Jágrova výběru dostali Pogba a útočná dvojice Benzema s Valbuenou.

Reklama

Související témata: