Hlavní obsah

FANTASY: Za postupem do finále bude Německo táhnout Müller!

Mistrovství světa 2014 se nám nezadržitelně blíží ke svému konci a my dnes budeme znát prvního finalistu. V prvním semifinálovém souboji se utkají domácí Kanárci proti výběru Německa, ve středu se můžeme těšit na souboj Argentiny a Nizozemska. Jelikož Jaromír Jágr neměl v době uzávěrky tým připraven, ideální sestavu odkrývá redakce Fantasy.

Kapitánskou pásku jsme svěřili Neuerovi.

Článek

Již se napsalo mnoho o tom, jak se Brazílie vypořádá s absencí Neymara a kapitána týmu Thiaga Silvy. My zcela jasně favorizujeme tým Německa. Nevěříme tomu, že absence těchto hráčů Brazílii semkne, ale spíš naopak. Německu usnadní postup do finále.

Složení obrany bude klíčové

Nevěříme tomu, že bude v semifinále padat mnoho branek, a proto bude pro zisk bodů klíčové složení obrany. Jelikož se Brazílie střelecky celkem trápí, věříme, že Neuer nebude kapitulovat. Do obrany dáváme Lahma s Höwedesem a při nejistém startu Mertesackera i Hummelse, který ve Fantasy nasbíral velmi dobrých 35 bodů.

Záloze jasně dominuje nejproduktivnější hrající hráč Fantasy Müller, který stihl nasbírat 45 bodů. Jen o 7 bodů méně nasbíral Robben, který se ve středové řadě objeví taktéž. Společně s těmito borci od nás dostali důvěru Schweinsteiger a Sneijder. V útoku pak nemůže chybět Messi, se kterým bude hrát Depay, který by mohl svou rychlostní potrápit obránce Argentiny.

Reklama

Související témata: