Hlavní obsah

FANTASY: Jaromír Jágr nevěří v probuzení Kanárků, do sestavy zařadil devět Nizozemců

Fotbalové mistrovství světa a s ním i Fantasy MS 2014 spějí ke svému konci a my máme před sebou poslední dvě utkání. V sobotu nás čeká souboj dvou zklamaných týmu Brazílie a Nizozemska o bronz. Debakl Kanárků s Německem není třeba připomínat, i Nizozemci jsou ale nesmírně zklamaní, vždyť Argentině podlehli v semifinále až v penaltovém rozstřelu.

Kapitánem týmu je Robin Van Persie

Článek
Fotogalerie

Jaromír Jágr věří, že Nizozemsko získá pro Evropu druhý cenný kov. Do sestavy míří hned devět hráčů ze země tulipánů. Při střelecké potenci Brazílie umocněné o ztrátu Neymara je obrana složená výhradně z hráčů Oranjes. V brance je Cillessen. Před ním se představí trojice obránců Vlaar, Blind a De Vrij.

O větší gólovou potenci, než tomu bylo v semifinále, by se měla postarat dvojice záložníků Robben a Sneijder. O branku v sítí Brazílie se bude snažit dvojice Van Persie a Huntelaar. I když se oba s velkou pravděpodobností spolu na hřišti nepotkají, mohl by se stát Huntelaar rozhodujícím trumfem v boji o cenný kov. Podobně jako v osmifinálovém souboji proti Mexiku.

Hostitelskou zemi reprezentuje v Jágrově výběru pouze dvojice hráčů. V průběhu turnaje celkem nevýrazný Oscar a společně s ním Paulinho.

Reklama

Související témata: