Hlavní obsah

Nadávky a pískot! Němci našli viníka ostudy. Hvězdu musel bránit bodyguard

Měl být za hvězdu, místo toho teď ale hvězdný Mesut Özil dostává od fanoušků naloženo. Hodnocení jeho výkonů na MS je jednoznačné - katastrofa. Po duelu s Koreou, který poslal Němce ze šampionátu, to také Němec schytal. Pohádal se s fanoušky a do akce musel dokonce bodyguard, aby snad nebyla ostuda ještě větší a nedošlo k nějaké divočině.

Foto: John Sibley, Reuters

Německý fotbalista Mesut Özil se po utkání s Koreou pohádal s fanoušky. Musel ho bránit i bodyguard.

Článek
Fotogalerie
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Němečtí fotbalisté okamžitě po zápase s Koreou zamířili na letiště

Na německých fanoušcích bylo vidět velké zklamání

Obhájci titulu končí. Tahle senzační zpráva letí světem od středečního večera. Podobný krach čekal málokdo a pomalu prosakují informace, jak těžce tenhle fakt fotbalisté Německa nesou. A fanoušci hledají viníky. Jedním z nich je podle všeho Mesut Özil.

Ten cestou do kabiny hodil fandům dres a všechno vypadalo klidně. Jenže německá média si všimla, že takhle klidné to nebylo. Hvězda Arsenalu se totiž najednou vynořila z útrob stadiónu a začala si vše s fanoušky pěkně od plic vysvětlovat. Divoká gesta, ostrá slova. Zasáhnout musel trenér brankářů Andreas Köpke a následně i jeden z bodyguardů.

Podle médií Özil neustál tvrdou kritiku a urážky. Fanoušci mu připomněli jeho kontroverzní fotografii s prezidentem Turecka Erdoganem v kritice. Nakonec se povedlo situaci uklidnit, dá se ale čekat, že další vlna kritiky na sebe nenechá dlouho čekat.

Reklama

Související témata: