Hlavní obsah

Předprodej vstupenek na Norsko odstartoval

Praha

Příběh další bitvy fotbalové reprezentace v kvalifikaci o postup na mistrovství světa 2018 v Rusku se napíše až 11. listopadu, ale čeští fanoušci mohou vstupenky kupovat již od dnešního dne. Předprodej na čtvrté vystoupení národního týmu v kvalifikaci proti Norsku odstartoval v 15:00.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český obránce Jan Sýkora se snaží ohrozit branku Ázerbájdžánu v kvalifikačním utkání o postup na MS 2018.

Článek

Duel Česká republika - Norsko hostí pražská Eden Aréna a vstupenky se prodávají ve stejných cenových relacích jako při předchozích domácích zápasech proti Severnímu Irsku a Ázerbájdžánu - tedy za 200, 400 a 600 korun.

Vstupenky na utkání národního týmu v předprodeji lze pořizovat výhradně na webu www.vstupenkyfotbal.cz.

Reprezentační výběr bude proti skandinávskému soupeři útočit na své první kvalifikační vítězství.

Jarolím stále věří v obrat

„V zápase s Norskem se chceme odrazit k lepším výsledkům, pořád v kvalifikaci máme naději. Abychom ji živili, musíme bezpodmínečně zabrat už proti Norsku a především potřebujeme začít dávat branky. Byl bych alibistou, kdybych řekl, že něco odpískáváme. Věřím v obrat a moc si přejeme mít znovu na naší straně fanoušky. V posledním utkání s Ázerbájdžánem v Ostravě byli fantastičtí a vytvořili nám skvělou kulisu. Něco podobného bychom moc potřebovali i v Edenu," líčí trenér Karel Jarolím, pro nějž bude mít zápas v Edenu jako pro někdejší oporu a trenéra pražské Slavie velmi speciální nádech.

Pražský Eden hostil kvalifikaci také v minulém cyklu v boji o postup na mistrovství Evropy, kdy se loni v březnu v české metropoli představilo Lotyšsko (1:1).

Český tým se čtyři dny po kvalifikačním utkání s Norskem (15. listopadu) utká ještě v přípravném utkání proti Dánsku. Informace o předprodeji vstupenek na poslední vystoupení českého týmu v letošním kalendářním roce budou zveřejněny v nejbližších dnech.

Reklama

Související témata: