Hlavní obsah

Schick reprezentaci nepomůže, do San Marina neletí ani Pavlenka a Sýkora

Ústí nad Labem
Aktualizováno

Čeští fotbalisté dnes odcestují do San Marina bez zraněných útočníka Patrika Schicka, brankáře Jiřího Pavlenky a nemocného záložníka Jana Sýkory. K týmu se naopak na letišti připojí gólman Jaroslav Drobný.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Patrik Schick do San Marina nejede.

Článek

Souboj s časem prohráli. Útočník Schick si přivezl zranění kotníku z posledního ligového duelu Sampdorie Janov. Lékaři reprezentace se ho snažili na San Marino připravit, ale nakonec se trenér Karel Jarolím rozhodl neriskovat a talentovaného útočníka uvolnil.

„Patrik by nebyl na zápas ready. Potřebuje teď hlavně kvalitní rehabilitaci, proto se zamířil léčit do svého klubu," avizuje Pavel Pillár, mluvčí národního týmu.

Fit nejsou ani dva slávisté

Gólmana Pavlenku zase dostihlo zranění z posledního utkání Slavie v Liberci, kde brankář spadl na tyč. „Od té doby ho bolí rameno a ani u něj nebyl předpoklad, že by byl stoprocentně zdravý. Místo byl povolán Jarda Drobný, který ochotně dorazí a k mužstvu se připojí na letišti," chválí mluvčí sedmatřicetiletého gólmana bundesligových Brém.

Sýkora si ve středu proti Litvě zahrál, ale do San Marina ho nepustí viróza. „Měl zvýšenou teplotu a bolesti hlavy. Ani on by nebyl úplně fit a ještě by mohl nakazit další," vysvětluje Pillár, proč i Sýkora mužstvo opustil.

Odpoledne mužstvo odletí do italského Rimini, kde se poblíž tohoto města bude chystat na nedělní kvalifikační duel se San Marinem.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články