Hlavní obsah

Vítejte u koní a býků! Jarolím v Bruselu šéfuje zemědělské usedlosti

Nebýt hluku doléhajícího z nedaleké dálnice, dojem idyly by byl téměř dokonalý. Vítejte v hotelu Waerboom, bývalé zemědělské usedlosti, kterou si česká fotbalová reprezentace vybrala za místo svého krátkého kempu před sobotním kvalifikačním duelem v Norsku. Trenér Karel Jarolím chodí na svůj pokoj kolem ohrady s býky, vzduchem občas zavane vůně (či zápach?) koňských koblížků... Národní tým hledal hlavně klid. A tady ho našel.

Jakub Jankto, záložník české fotbalové reprezentaceVideo: #ceskarepre

 
Článek
Fotogalerie

Tady by se Karlu Brücknerovi nejspíš líbilo. Bývalý kouč národního týmu při výběru bydlení pro mužstvo jednoznačně preferoval odlehlé lokality, ideálně samoty u lesa.

„Prostředí je klidné, přitom máme blízko na stadión i na letiště," pochvaluje si asistent Miroslav Koubek.

Součástí areálu je i velké welness, kam se fotbalisté zmožení pondělní bitvou s belgickými hvězdami naložili během úterního volného odpoledne.

Oba zranění borci by měli být brzy fit. „Stoper Kalas má lehčí pohmoždění postranního vazu. Už lehce trénoval. Brankář Vaclík dostal koňara do přitahovače a krajiny břišní, kde má hematom. Naběhne do přípravy později, ale vyhlídky jsou pozitivní," avizuje mluvčí týmu Pavel Pillár.

Sparťan Michal Sáček po snídani odletěl do Mnichova, kde ho vyzvedli zástupci Lvíčat a odvezli do Kaprunu na soustředění týmu do 21 let.

Reklama

Související témata: