Hlavní obsah

Od Vilíka do Belfastu a Němci k večeři. Češi věří, že záchranná mise nedopadne pod psa

Belfast

Odlet měl na povel pes. Způsobný a vychovaný, všechna čest. Huňáč Vilík se přišel rozloučit s českými fotbalisty před cestou do Belfastu, zatímco jeho paní-fotografka měla na letišti v Praze v prádle Daridu a spol. Národní tým po dvouhodinovém letu přistál v Belfastu, kde se v pondělí utká se Severním Irskem. A jelikož jde v kvalifikaci MS 2018 o duel opravdu poslední naděje, úpěnlivě věří, že záchranná mise nedopadne pod psa...

Foto: Pavel Dosadil, Sport.cz

Pes Vilík dohlíží na odbavení fotbalové reprezentace...

Článek
Fotogalerie

Všechno jde v rychlém sledu. V pátek večer v Edenu dramatický duel s Německem (1:2). V sobotu v Praze trénink a odlet do Severního Irska. Do klíčové bitvy zbývají už jen dva dny.

„V sobotu večer si v hotelu u videa rozebereme zápas s Němci. V neděli dopoledne pak hráčům promítneme Iry. V podvečer oficiální trénink a v pondělí zápas. Teď už se víc vymyslet nedá," avizoval trenér Karel Jarolím po přistání v Belfastu nejbližší program fotbalové reprezentace.

Irům je hej. V pátek se sice nečekaně natrápili v San Marinu, nakonec však podle očekávání vyhráli (3:0). V tabulce skupiny C odskočili českému týmu již o sedm bodů a na rozdíl od něj tak mají případnou účast v baráži ve svých rukou.

„Věřím, že se o svou šanci ještě popereme. Dokud je naděje, budeme v postup věřit a dáme do utkání všechno," slibuje slávista Tomáš Souček, který se rychle zabydluje v základní sestavě národního týmu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články