Hlavní obsah

Neymar si na MS vysloužil posměch za účes připomínající špagety

Hvězdný útočník Neymar sice v nedělním úvodním utkání brazilských fotbalistů na světovém šampionátu v Rusku proti Švýcarsku zůstal za herně očekáváním, přesto byl v centru pozornosti. Velký ohlas vzbudil jeho nový blond účes, který okamžitě řada fanoušků i expertů označila za "porci špaget".

Foto: Felipe Dana, ČTK/AP

V úvodním utkání proti Švýcarsku nenadchl výkonem a teď se ještě brazilské hvězdě Neymarovi posmívají kvůli extravagantnímu účesu.

Článek

Neymar, jenž se jen chvíli před startem šampionátu stihl uzdravit z vážného zranění nohy, si nechal nažluto nabarvit prameny vlasů a vlnitý účes připomíná špagety.

Nejdražší fotbalista světa se stal terčem posměchu na sociálních sítích a originálně si do něj rýpl i bývalý francouzský reprezentant a hráč Manchesteru United Eric Cantona.

Dvaapadesátiletý expert televizní stanice Eurosport umístil na instagram svou fotku se špagetami na hlavě, v ruce držel Neymarovu fotku a vše doplnil nápisem: "Neymarský styl, špagety al dente".

Neymar není prvním Brazilcem, který na světových šampionátech zaujal bizarním účesem. Legendární útočník Ronaldo si na MS v roce 2002 téměř oholil hlavu a nechal si jen malé množství vlasů na čele. Kanárci následně celý turnaj vyhráli. Současná brazilská reprezentace na úvod turnaje v Rusku remizovala se Švýcarskem 1:1.

Reklama

Související témata: