Hlavní obsah

Manželka mu cestu do Ruska zatrhla, proto ho kamarádi vyřezali z kartonu a vzali s sebou

zp (Moskva)Sport.cz

Pěkná fúrie. Manželka mu pohrozila rozvodem, když nezůstane doma a vydá se do Ruska za fotbalem se čtyřmi svými kamarády. Mexičan Javier nechtěl mít doma zle, a tak poslechl. Přitom se na šampionátovou anabázi s parťáky chystali celé dlouhé čtyři roky. Během předchozího MS v Brazílii se v Riu domluvili, že na příští mistrovství pojedou zase. A autobusem k tomu!

Foto: Sport.cz

Papírový Mexičan putuje s kamarády po Rusku.

Článek

Svou přísahu vzali vážně, takže čtyři roky šetřili, aby si mohli pořídit starý školní autobus, s nímž se mínili vydat na cestu do Ruska. Když ho konečně koupili, pomalovali ho odkazy na pradávnou mexickou kulturu, aby během šampionátové mise šířili po světě povědomí o své zemi.

Koupili si vstupenky, objednali transfer zaoceánskou lodí, byli celí natěšení, jak si společně užijí měsíc vrchovatě naplněný fotbalem. Jenže pár dnů před odjezdem přišla manželka jednoho z pěti kamarádů s tím, že její Javier zůstane doma, nebo se s ním rozvede.

Nebohý fanoušek se ulekl a svou fúrii poslechl. Ale aby mu nebylo líto, že o mistrovství světa přijde, vzali ho kamarádi s sebou. Vyřezali ho totiž z kartonu, na který napsali: Moje žena mě nepustila.

Teď s ním jezdí po Rusku a všude ho ukazují.

Reklama

Související témata:
Mexičané
Karton