Hlavní obsah

Brankářský trapas roku! Gólman vůbec nechytal a je hitem internetu

Vídeň/Praha

Fanoušci Francie se možná trochu zlobí na brankáře Llorise po chybě, kterou udělal ve finále mistrovství světa. Co by ale řekli, kdyby fandili rakouskému týmu ATV Irdning? Ten totiž inkasoval v přípravě od anglického Evertonu 22 branek. A gólman se v některých momentech ani nenamáhal zasahovat...

Foto: Profimedia.cz

Fotbalisté Evertonu nastříleli v přípravě soupeři 22 branek.

Článek

Nejzbytečnější zápas roku a nejtrapnější představení gólmana. Fanoušci si dělají po přípravném utkání liverpoolského týmu ze soupeře legraci. Jasně, dalo se čekat, že Toffees nad soupeřem ze sedmé rakouské ligy vyhrají, ale tohle nejspíš nečekal nikdo. Když třeba Chorvat Nikola Vlašič zvyšoval na 20:0, gólman soupeře se ani nenamáhal zasáhnout a proti střelci se otočil zády.

Pravdou je, že gólman Irdningu musel být zdrcený, jelikož prakticky jen lovil míč ze své sítě. A o kuriózní zásahy nebyla nouze. Třeba když jej z dálky lobem překonal spoluhráč, brankář by nejradši prchnul ze hřiště. Jenže tam zůstal a možná i pod vlivem frustrace se podepsal pod ostudu. Už po sedmnácti minutách vedl Everton 6:0, v poločase to bylo 10:0 a výsledné skóre bylo dokonce 22:0.

Reklama

Související témata: