Hlavní obsah

Fotbalisté Juventusu porazili výběr MLS v penaltovém rozstřelu

Atlanta

Utkání hvězd fotbalové MLS stejně jako před rokem musel po remíze 1:1 v normální hrací době rozhodnout penaltový rozstřel. V něm si Juventus bez hvězdné posily Cristiana Ronalda s výběrem zámořské soutěže v Atlantě poradil 5:3.

Foto: Adam Hagy, Reuters

Fotbalisté Juventusu oslavují vítězství nad výběrem hráčů MLS.

Článek

První gól zápasu dal v 21. minutě hostující Andrea Favilli. O vyrovnání se k radosti rekordní návštěvy 72 317 diváků však takřka vzápětí postaral hráč domácího celku Atlanta United Josef Martínez. Venezuelský fotbalista potvrdil pozici nejlepšího střelce MLS, kde v probíhající sezoně dal už 24 branek a tři ho dělí od ligového rekordu.

V dalším průběhu už branka nepadla a zatímco střelci Juventusu se v penaltovém rozstřelu ani jednou nemýlili, za domácí ve čtvrté sérii trefil Bradley Wright-Phillips tyč a Mattia De Sciglio poté rozhodl. Výběr MLS tak navázal na loňskou remízu 1:1 a následnou prohru v rozstřelu s Realem Madrid.

Oba celky se v Atlantě musely obejít bez největších hvězd. Zatímco Ronaldo se po mistrovství světa a příchodu z Realu Madrid připravuje v Itálii, z výběru MLS se kvůli únavě omluvil druhý nejlepší střelec ligy a bývalý hráč Juventusu Zlatan Ibrahimovic z Los Angeles Galaxy.

Utkání hvězd MLS
MLS All-Stars - Juventus 1:1, 3:5 po pen. (26. Martinez - 21. Favilli, rozh. pen. Fernandes)

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň