Hlavní obsah

Salah zase řádí! Kanonýr Liverpoolu sází góly také přímo z rohu

Káhira

Utkání nedohrál a kvůli zranění hřiště v nastaveném čase opustil. Své dílo však vykonal. Egyptský fotbalový reprezentant Mohamed Salah se v zápase kvalifikace Afrického poháru národů proti Svazijsku (4:1) blýskl parádním gólem. V přiloženém videu se můžete podívat, jak se kanonýr Liverpoolu uvedl trefou přímo z rohového kopu!

Salahova paráda

 
Článek

Salah přispěl k vítězství Egypta parádním gólem. Na konci prvního poločasu překvapil soupeřova brankáře střelou přímo od rohového praporku a zvýšil na 4:0 pro domácí. Hosté dokázali v druhém poločase už jen snížit.

Zatímco v dresu Reds se Salah v úvodu sezóny střelecky trápí, v národním týmu dal už pátý gól v posledních čtyřech startech.

Přesný zásah v utkání v Káhiře byl již jeho třináctý v kvalifikaci Afrického poháru národů, čímž překonal národní rekord Hossama Hassana. Egypt se díky triumfu vyhoupl do čela průběžné tabulky skupiny J o skóre před druhé Tunisko.

Pokud jde o jeho zranění, mělo by jít pouze o natažený sval. Salah vynechá úterní duel na půdě Svazijska. Liverpool čeká nejbližší zápas v Premier League v sobotu na hřišti Huddersfieldu.

Reklama

Související témata: