Hlavní obsah

Český fotbal chystá další galavečer na Žofíně

Praha

Fotbalová asociace České republiky bude v neděli již posedmnácté vyznamenávat nejlepší hráče a trenéry v kategoriích mládeže, ženského i neprofesionálního fotbalu za kalendářní rok 2018 na Galavečeru Grassroots fotbalu. Slavnostní předávání začíná na pražském Žofíně v 18:00.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Michal Sadílek během Galavečera Grassroots za rok 2017.

Článek

Hráčské ankety mají i letos bohaté zastoupení krajánků. V kategoriích staršího a mladšího dorostu jsou nominováni hráči italské Atalanty Bergamo David Heidenreich a Lukáš Vorlický, za rakouský RB Salzburg nastupuje Antonín Svoboda a v anglickém Manchesteru United se po boku Davida de Gey připravuje gólman Matěj Kovář.

Mezi ženami může obhájit loňské vítězství v anketě talent roku Andrea Stašková z pražské Sparty, která je nominována vedle své klubové spoluhráčky Elišky Sonntagové a Lucie Jelínkové ze Slovácka.

Dlouholetý kouč futsalové reprezentace Tomáš Neumann loni zvítězil již pojedenácté a mezi kandidáty figuruje i letos po boku kolegů z mládežnických kategorií Martina Brůny a Marka Kopeckého. Z řad ženského fotbalu jsou opět nominováni Pavel Medynský ze Slavie, reprezentační trenér Karel Rada a Petr Vlachovský ze Slovácka.

Galavečer Grassroots fotbalu za rok 2018 vyznamená i sociální akce, charitativní projekty a fair play gesta. Slavnostním vyhlášením bude na pražském Žofíne provázet moderátor Jiří Pelnář a o hudební doprovod se postará Vašo Patejdl.

Přímý přenos mohou fanoušci sledovat na serveru TVCOM.cz a záznam pak v úterý 8. ledna od 20:15 na ČT sport.

Reklama

  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články