Hlavní obsah

Drchalova galashow! Mladý kanonýr Sparty se pořádně rozstřílel

Praha

Sparťanské čtyřgólové eso se jmenuje Václav Drchal. Sobotní šlágr s Plzní sice proseděl jen mezi náhradníky, když ale o dva dny později dostal šanci zahrát si v Juniorské lize proti Dukle, řádil jako uragán. Letenští mladíci vyhráli derby 4:1 a Drchal se postaral o všechny zásahy borců v rudých dresech. To jeho parťák z áčka Srdjan Plavšič zápas po červené kartě nedohrál.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Mladý útočník Václav Drchal dokazuje, že umí střílet góly.

Článek

Drchalovo galapředstavení odstartovalo v sedmnácté minutě, druhý zásah přidal pět minut před půlí. Hattrick pak zkompletoval v 80. minutě a pořád neměl dost. Chvíli před koncem si postavil míč i na penaltový puntík a pečetil výhru Sparty na 4:1.

„Bylo to fajn si zase zahrát. S většinou kluků se znám," hodnotil utkání na oficiálním webu Letenských. Radost prý mladému útočníkovi udělala první trefa. "Líbil se mi první gól. Hlavou jsem nějakou dobu branku nedal. Penaltu jsem si chtěl už dlouho kopnout, tak jsem rád, že jsem měl příležitost," dodal spokojeně.

Spokojený byl pochopitelně i trenér vítězů Luboš Loučka. "Drchal splnil to, co od něj každý trenér chce. Je nebezpečný, soupeři se ho bojí a je produktivní," prohlásil na adresu mladého kanonýra po skončení derby.

Reklama

Související témata: