Hlavní obsah

Přítelkyni nechci. O holky nemám nouzi, denně mi chodí jejich nahé fotky! užívá si úspěch mladá hvězda Benfiky

S úspěchem přichází sláva. A se slávou přichází i zájem krásných dívek. Své by o tom mohla vyprávět vycházející hvězda světového fotbalu João Félix. Po hattricku v Evropské lize a parádním představení v domácí soutěži se pro portugalskou televizi rozpovídal o tom, jak mu skvělá forma pomohla ve vztazích se ženami.

Foto: Pedro Nunes, Reuters

Talentovaný klenot Benfiky Lisabon João Félix si během čtvrtfinále Evropské ligy proti Frankfurtu připsal hattrick.

Článek

Kolem mladíka je v posledních dnech veliký šrumec. O talentovaného devatenáctiletého mládežnického reprezentanta se zajímá také Juventus, který měl v nedávné době v Portugalsku jednat s Benfikou o jeho ceně, jak informoval italský server Calciomercato.com. Jenže po Félixovi netouží pouze představitelé Staré dámy, kteří by ho rádi viděli po boku Cristiana Ronalda, ale také dívky, pro které je fotbalista jejich novým idolem.

„Úspěch mi hodně pomohl ve vztahu s dívkami. Na sociálních sítích mi posílají svoje fotografie, některé z nich jsou dokonce nahé," přiznal se fotbalista slavnému portugalskému moderátorovi Rui Mariovi Pegovi. „Nepřemýšlím o tom, že bych si našel přítelkyni. Jsem pořád hodně mladý a na všechno mám čas," nechal se však slyšet odchovanec Porta.

João Félix a Hugo Félix.

Mládežnický reprezentant João Félix si v minulém týdnu připsal hattrick během domácí výhry 4:2 nad Frankfurtem ve čtvrtfinále Evropské ligy. Stal se tak nejmladším třígólovým střelcem v historii soutěže. Během víkendového ligového utkání proti Vitórii Setubal přispěl brankou a dvěma asistencemi k výhře 4:2. Trefu oslavil se svým bratrem Hugem, který dělal během zápasu podavače míčů.

Reklama

Související témata: