Hlavní obsah

Při dopravní nehodě v Praze zemřel kladenský fotbalista

Praha

Čtvrteční srážka autobusu Vězeňské služby ČR s nákladním autem převážejícím historické tanky si vyžádala jednu oběť. Mužem, který jako jediný nehodu na Pražském okruhu u sjezdu na Řeporyje nepřežil, byl Filip Suchý, fotbalista divizního A-mužstva SK Kladno, píše na svém serveru Kladenský deník.

Foto: Instagram: Filip Suchý

Fotbalista SK Kladno Filip Suchý.

Článek
Fotogalerie

K tragické události došlo kolem 13:00, vozy při srážce začaly hořet a oblaka dýmu byla vidět do velké dálky. Čtrnáct lidí utrpělo zranění, z toho jedna žena těžké. Záchranáři vyhlásili traumaplán, který využívají při krizových událostech s více zraněnými, na místo povolali vrtulník a speciální vůz Atego. Odstraňování nehody trvalo několik hodin, silnice ve směru na letiště byla uzavřena a v obou směrech se záhy vytvořily několikakilometrové kolony.

Třiadvacetiletý Suchý pracoval jako příslušník vězeňské služby. Talentovaný obránce si vedle Kladna, kde fotbalově vyrostl, zahrál v sezoně 2016/2017 třetí ligu za Litoměřicko. V nedělním derby s Hostouní navlékl při absenci obvyklého kapitána dokonce pásku, připomíná list.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň