Hlavní obsah

Za Řepkou zaklapla brána. Nastupoval s kamennou tváří beze slov

Praha

Tomáš Řepka dnes nastoupil k výkonu trestu. K branám věznice se bývalý hvězdný fotbalista s kamennou tváří dostavil krátce před 14. hodinou. Soudy ho poslaly za mříže na 2,5 roku za zpronevěru, internetové útoky a maření úředního rozhodnutí.

Tomáš Řepka nastoupil do vězení.Video: Aktu.cz

 
Článek

Na Řepku před branami věznice čekala zhruba dvacítka novinářů. Pětačtyřicetiletý bývalý fotbalový reprezentant nástup nijak nekomentoval.

V posledních dnech se objevily různé protichůdné informace ohledně toho, jestli neprošvihl termín určený soudem. Podle dnešních informací se do ruzyňské věznice dostavil v poslední možný den nástupu. Tedy tak, jak měl.

"Připravovat se na to asi nemusím, nejdu tam na 15, 10 nebo 5 let. Jdu tam na určitou dobu a samozřejmě chybět mi nejvíc bude Kačka (přítelkyně Kristelová), to je jasný. Je to člověk, kterej je pro mě srdcovej a je to žena mých snů. Já věřím, že to zvládnu a tímhle tím se pomyslně uzavře nějakej můj kruh. Zúčtování mýho života. Pak se vrátím a budu čistej," citoval ve dnech před nástupem trestu Řepku web Super.cz.

Soudy v Praze i v Brně v posledních měsících projednávaly i Řepkovo neplacení alimentů. V Brně byl kvůli alimentům na syna z druhého manželství. Soud ho před dvěma týdny nepravomocně osvobodil. Řepka částku dodatečně uhradil, byť nižší, než jaká byla v návrhu. V Praze se obžaloba týkala výživného na syna z prvního svazku, soud ale trestní stíhání před nedávnem zastavil.

Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka dnes nastoupil do vězení, kde si má odpykat dvouapůlroční trest za zpronevěru, internetové útoky a maření úředního rozhodnutí. Do pražské ruzyňské věznice dorazil pětačtyřicetiletý sportovec krátce po 13:30. Uvedl to server Blesk.cz.

Foto: Sport.cz

Tomáš Řepka nastoupil do vězení

Reklama

Související témata: