Hlavní obsah

Marcelův syn Enzo řádil v dresu Bílého baletu. Na hřišti předvedl fotbalovou parádu

Madrid/Praha

Jablko nepadá daleko od stromu. Velký fotbalový talent předvedl devítiletý Enzo, syn obránce Realu Madrid Marcela, během víkendového utkání žákovské soutěže ve Španělsku. Malý klučina se v zápase blýskl hattrickem. Jeho zakončení parádní střelou z první snese nejpřísnější měřítko fotbalového útočníka.

Foto: Sport.cz

Syn fotbalisty Marcela Enzo (vlevo) pobíhá po hřišti s Cristianem Ronaldem juniorem. Ilustrační foto.

Článek

Brazilec Marcelo může být právem hrdý na to, co v žákovské kategorii předvádí na hřišti jeho syn Enzo. Obránce Bílého baletu o víkendu umístil na sociální sít Instagram video, na kterém jeho potomek doslova řádí v útoku mládežnického týmu Realu.

Devítiletý Enzo jako by svému slavnému otci z oka vypadl. Po tátovi zřejmě zdědil i fotbalový talent. Jeden z malých hráčů během víkendového duelu centroval míč do vápna, talentovaný Enzo se pověsil do vzduchu a předvedl parádní fotbalové zakončení.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

O menó eh cria 🤟🏾😎 Fala tu @caio_alves12 #mematadeorgulho

Příspěvek sdílený Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve),Čen 8, 2019 v 7:29 PDT

Na zbylých dvou videích pak malý Brazilec přidá další dvě branky. Po jedné z nich běží svou trefu pravačkou oslavit přímo s Marcelem, který utkání sledoval za brankou. Enzo nosí na zádech stejné číslo jako táta, tedy dvanáctku.

Že nejde o ojedinělý výstřel do tmy, o tom svědčí i to, že to není poprvé, kdy se Marcelo pochlubil výkonem svého potomka. Když Enzo minulý rok debutoval v žákovském dresu Bílého baletu, byl z toho rovněž hattrick.

Reklama

Související témata: