Hlavní obsah

Hvězda v nesnázích! Po fotbálku na pláži přišel problém s policií

Hvězda má průšvih! Slavný fotbalista Realu Madrid si užívá dovolené v Brazílii, pohodové týdny mu ale narušil incident s policií. Marcelo se totiž odmítl podrobit dechové zkoušce a na rok ve své rodné zemi přišel o řidičský průkaz. Nejde o první prohřešek tohoto fotbalisty. Už před šesti lety měl potíže s policií ve Španělsku. Tentokrát o incidentu informoval brazilský server O Globo a z něj čerpají ve svých textech španělská média.

Foto: Sport.cz

Syn fotbalisty Marcela Enzo (vlevo) pobíhá po hřišti s Cristianem Ronaldem juniorem. Ilustrační foto.

Článek

Když to Marcelo rozbalí na hřišti, často mají bránící hráči zamotanou hlavu. Když ale sedne za volant, občas se zapotí on sám a plno práce s ním má policie. Jako třeba právě během nynější dovolené v Brazílii. Marcelo nebyl povolán do reprezentace pro turnaj Copa América, a tak si doma jen užívá života se svou rodinou v Riu de Janeiro. Fotbal si kopne leda na pláži Ipanema se svým synem.

Pohodu a klid ale vzal známému hráči incident s policií. Ta na začátku týdne zastavila hvězdu Realu Madrid a chtěla, aby se Marcelo podrobil dechové zkoušce, což fotbalista odmítl. Není tak známo, zda překročil zákonem povolený limit alkoholu. Jenže už samotné odmítnutí znamená, že hráč na rok přišel o řidičák. Hvězda Bílého baletu prý raději na místě zaplatila pokutu 675 euro, zhruba 17 tisíc korun.

Nejde o první incident Marcela za volantem. Už v roce 2013 měl trable v Madridu, kde jej zastavila policie ve chvíli, kdy kvůli nasbíraným trestným bodům vůbec neměl řídit.

Reklama

Související témata: