Hlavní obsah

Šílená trefa zesměšnila gólmana!

Tokio/Praha

Prásk. A trefa, jaká se hned tak nevidí, byla na světě. I když mají nejslavnější ligy přestávku, na tenhle gól se bude vzpomínat. Padl v Japonsku a na triku ho má obránce. Na jeho parádní zásah se můžete podívat na přiloženém videu, nebudete litovat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Parádní trefa z japonské ligyVideo: sntv

 
Článek

Bundesliga i Premier League mají letní pauzu, fanoušci v souvislosti s Anglií a Německem hltají především informace o přestupech hvězd. Ale fotbalový svět baví i parádní góly. Jeden takový padl třeba v Japonsku.

Levý obránce Juta Koike z týmu Kašima Antlers dostal skákavou přihrávku na křídlo, sprintoval za míčem spolu se soupeřem, který si ale nechával drobný odstup. Fanoušci si možná v tu chvíli říkali, zda se rozběhnutému bekovi povede odcentrovat. A pak jen užasle zírali. Koike totiž práskl levačkou do balonu tak, že z úhlu přeletěl překvapeného gólmana týmu Jubilo Iwata. Brankář se sice natahoval po balonu, ale neměl nárok zasáhnout.

Překvapení obránci se chytali za hlavu, šokovaný střelec se jen usmíval a přijímal gratulace od spoluhráčů. Parádní, byť nejspíš nechtěná trefa pečetila vítězství domácích 2:0.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň