Hlavní obsah

Hvězda v ohrožení! Na večírku Messi málem schytal pár ran pěstí, do akce musela ochranka

Aktualizováno

Na hřišti je barcelonská fotbalová hvězda ráda, když se jí povede zbavit osobních strážců. Na večírku na ostrově Ibiza si ale známý Argentinec Lionel Messi pořádně oddechl, když jej ochranka vytáhla ze šlamastiky, kdy se jej pokusil napadnout neznámý muž. Fotbalová Barcelona může v klidu pokračovat v japonském turné, její největší hvězda je v pořádku.

Foto: Ueslei Marcelino, Reuters

Zklamaný Lionel Messi v dresu argentinské reprezentace

Článek

Dvaatřicetiletý Messi stále odpočívá po náročné sezoně, kterou si protáhl v dresu argentinské fotbalové reprezentace na Copa América. Část dovolené již strávil v Karibiku, teď se posunul do Španělska na Ibizu. Tam se k němu přidali i spoluhráči z Camp Nou Luis Suarez a Jordi Alba s rodinami, nechybí ani další fotbalová hvězda - Cesc Fábregas.

Jak dokazují snímky ze sociálních sítí, rodinky známých hráčů si užívají pohody, večer však v jednom z klubů čelil Messi nechutnému ataku neznámého muže, který se Argentince pokusil napadnout. Pomoci mu musela až ochranka. „Chtěl mu dát ránu pěstí, proto ochranka zasáhla," komentují incident svědci události v médiích. „Messi je ale v pořádku, ochranka jej dostala do bezpečí."

Barcelona je momentálně na turné v Japonsku, kde nejprve prohrála s Chelsea 1:2, aby následně vyhrála 2:0 nad japonským týmem Vissel Kobe.

Reklama