Hlavní obsah

Hledám práci, kam můžu poslat životopis? Bývalá hvězda Barcelony shání angažmá přes Instagram

Paříž/Praha

Nedávno coby reprezentační kapitán dovedl Brazílii k vítězství na Copě América, nyní Dani Alves ukázal, že má navíc i smysl pro humor. Hráč, který je momentálně bez angažmá, v žertu vyvěsil na Instagram příspěvek, ve kterém oslovuje potenciálního nového zaměstnavatele.

Foto: Andre Penner, ČTK/AP

Dani Alves (s pohárem nad hlavou) coby kapitán dovedl Brazílii k vítězství na nedávné Copě América. Nyní je ale bez angažmá.

Článek

S sebou si nese fantastickou kariéru, během které se objevil v dresech nejlepších klubů světa. Šestatřicetiletý Dani Alves hrával dlouhá léta za Barcelonu, chvíli i za Juventus a naposledy za Paris Saint-Germain. Tam mu ale na konci uplynulé sezony skončila smlouva a Alves se rozhodl najít si práci trochu netradičním způsobem. Na svůj Instagram jednoduše vyvěsil inzerát.

„Hledám práci, kam můžu poslat svůj životopis? Ozvěte se mi, pokud si najdete čas," napsal ke své fotografii, k níž také připojil označení dobrá bláznivá nálada.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Busco emprego, onde coloco meu currículo? Alguém me avisa aí se tem tempo de ler!! 🤪🤪🤪 #GoodCrazyMood

Příspěvek sdílený DanialvesD2 My Twitter (@danialves),Čec 26, 2019 v 2:53 PDT

Na jeho vtipný příspěvek zareagovali někteří jeho spoluhráči z reprezentace, třeba Douglas Costa, Renato Augusto nebo i Neymar, jehož v pozici kapitána národního týmu nahradil. Útočník PSG byl pásky zbaven po disciplinárních prohřešcích z klubu, navíc se následně zranil a na šampionátu se v dresu Kanárků vůbec neobjevil.

Reklama

  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín