Hlavní obsah

Úder pěstí a červená. Fotbalista v asijské Lize mistrů neudržel nervy na uzdě a napadl soupeře

Nejdřív řádil, pak zpytoval svědomí. Ghanský fotbalista klubu Al Duhail Mohammed Muntari se v nepěkném světle předvedl během úterního odvetného zápasu vyzařovací fáze asijské Ligy mistrů. V městském derby na stadionu Jassima Bin Hamada v Dauhá proti celku Al Sadd napadl soupeře pěstí a vyfasoval za to červenou kartu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalista ztratil hlavu a soupeře udeřil pěstí Video: sntv

 
Článek

Postup se fotbalistům Al Duhail vzdaloval, když v odvetném zápase proti městskému rivalovi Al Sadd prohrávali už 1:3 a na place se začalo jiskřit. V nastaveném čase ruply útočníkovi Mohammedu Muntarimu nervy definitivně.

Jednoho z domácích hráčů totiž napadl pěstí do obličeje. Na televizních záběrech je patrné, že se mu v tom sudí i spoluhráči snažili zabránit, leč k jeho smůle neúspěšně. Následovat tak pochopitelně musela červená karta. Televizní kamery poté hříšníka zachytily při odchodu do kabin. Sklesle se opíral o zeď a zpytoval své svědomí.

Po úvodní remíze 1:1 a odvetném vítězství 3:1 tak postup mezi nejlepších osm týmů asijské Ligy mistrů slaví klub Al Sadd, který trénuje legendární fotbalista Xavi. Střetnutí dvou katarských celků bylo značně vyhecované už během prvního zápasu. V úvodním duelu neudržel nervy na uzdě právě novopečený kouč Xavi. Ten se po závěrečném hvizdu tak vztekal kvůli výkonu rozhodčích, že při odchodu ze hřiště vzteky nakopl láhev s vodou a přišel přitom o botu.

Reklama

Související témata: