Hlavní obsah

Peklo! Jednoho soupeře museli na stadionu porazit už před výkopem

Šílený zážitek, kvůli kterému se musel odložit výkop fotbalového utkání skoro o dvacet minut, měli fanoušci v Brazílii. Hráči týmu Fortaleza se chystali na zápas s Internacionalem, ještě před začátkem ale museli přímo na stadionu ochránci pořádku bojovat s nečekaným nepřítelem. A byla to bitva urputná, jak dokazuje přiložené video.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Včelí roj obsadil rohový praporekVideo: sntv

 
Článek

Fortaleza byla nažhavená na bitvu se slavným soupeřem, jenže začátek duelu musel být odložen. Na rohovém praporku se totiž usadil roj včel a hrozilo zranění hráčů i fanoušků. Do boje tak museli v aréně Castelao před výkopem ještě hasiči.

Nejprve to zkoušeli na včely hasicím přístrojem, což sice řadu bodavého hmyzu vyhnalo do vzduchu, leč po chvíli byl rohový praporek opět obsypán. Následně se snažili ochránci pořádku vyzrát na včely za pomoci vody, když se snažili o výměnu rohového praporku. Pokus byl opět neúspěšný, včely dokonce rozdaly pár žihadel.

Vše vyšlo až na třetí pokus, kdy zabralo použití chemie. Praporek byl vyměněn a mohlo se hrát. Fortaleza ale nakonec zápas prohrála 0:1.

Reklama

Související témata: