Hlavní obsah

Pan nedotknutelný Ibrahimovic. Utkání MLS nabídlo vtipnou podívanou

O nikoho a o nic se nestaral. Legrační scénku předvedl neukázněný fotbalový fanoušek během utkání zámořské MLS mezi kluby Los Angeles Galaxy a Colorado Rapids. Divák chtěl na hřišti v americkém Commerce City ukořistit autogram od největší hvězdy hostujícího celku Zlatana Ibrahimovice, jenže těsně před švédským útočníkem uklouzl a upadl na zem. Pan nedotknutelný navíc celou situaci vyšperkoval svou reakcí na veškeré dění kolem něj.

Foto: Sport.cz

Zlatan Ibrahimovic kráčí do kabin po závěrečném hvizdu utkáni MLS mezi Los Angeles Galaxy a Colorado Rapids.

Článek

Sedmatřicetiletý fotbalista Zlatan Ibrahimovic neměl po utkání proti Coloradu Rapids mnoho důvodů k radosti. Jeho Los Angeles Galaxy podlehlo domácím 1:2. Závěrečný hvizd si navíc někteří fanoušci vyložili po svém a vydali se na hřiště za největší hvězdou MLS.

Dění na hrací ploše se tak po chvíli proměnilo v absurdní frašku. Jeden z nezvaných hostů totiž těsně před švédským fotbalistou uklouzl a takříkajíc „hodil záda". Po chvíli se na scéně objevil další poblázněný fanoušek. Oba po několikavteřinovém kroužení kolem Ibrahimovice zpacifikovala ochranka.

Všemu nasadil korunu jeden z domácích fotbalistů, který se rozhodl v poněkud hektickou chvíli Ibrahimovice žádat o výměnu dresů. Bývalý hráč Juventusu, Interu, PSG nebo Manchesteru United ale jako by na hřišti snad vůbec nebyl. Ignoroval všechno i všechny kolem něj.

Podle komentujících fotbalových příznivců, kteří na utkání byli osobně přítomni, se soupeřící hráč svého suvenýru nedočkal. Jestli mu ho Ibrahimovic věnoval později v útrobách stadionu známo není.

Reklama

Související témata: