Hlavní obsah

Bude to chlapec, nebo dívka? Fotbalista splnil přání dvěma fanouškům

Saint Paul/Praha

Utkání americké MLS v městě Saint Paul mezi Minnesotou a Realem Salt Lake mělo vskutku zajímavou dohru. Novozélandský fotbalista domácího týmu Michael Boxall totiž splnil přání jednoho páru v hledišti, který v brzké době očekává potomka. Před tribunou speciálně pro ně uskutečnil tradiční rituál, který jim odtajnil pohlaví jejich budoucího dítka.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Chlapec, nebo dívka? Fotbalista splnil přání dvěma fanouškům.Video: sntv

 
Článek

Fotbalisté Minnesoty si se soupeřem z amerického státu Utah poradili poměrem 3:1. Po zápase tak bylo mnoho důvodů k radosti. Úsměvy se plynule přesunuli z trávníku do blízkosti hlediště.

Dva věrní fanoušci domácích totiž požádali klub, jestli by jim některý fotbalista nepomohl s odtajněním pohlaví jejich očekávaného potomka. Úkolu se zhostil jednatřicetiletý Boxall. Pečlivě uschovaný prášek byl ukryt v napodobenině fotbalového míče. Na obránci Minnesoty tak bylo pouze hbitým kopem obsah schránky uveřejnit před zraky návštěvníků stadionu i budoucích rodičů.

Růžová barva plachtící vzduchem pak znamenala jediné. Muž se ženou se mohou těšit na dívenku. Slzy štěstí a následné polibky účastněných dodaly celému představení příkladnou emotivní kulisu.

Reklama

Související témata: