Hlavní obsah

Beckham by mohl zamířit do zámoří dříve, než se čekalo

LOS ANGELES

Anglický fotbalista David Beckham by se mohl připojit ke svému novému celku Los Angeles Galaxy dříve, než bylo původně plánováno. Podle informací britských deníků vyslyšel volání budoucích spoluhráčů a chce pomoci klubu v posunu tabulkou. Budoucímu Beckhamovu klubu totiž aktuálně patří až předposlední pozice v západní konferenci MLS, když na vedoucí Dallas ztrácí již šestnáct bodů.

Článek

"Opravdu potřebujeme Beckhamovu pomoc, aby nás posunul v tabulce nahoru," řekl britskému deníku The Sun portugalský obránce Abel Xavier, další velká hvězda týmu. "Jsem přesvědčen, že nám jeho příchod pomůže," dodal bývalý hráč anglického Middlesbrough.

Beckham před dvěma týdny vyhrál s Realem Madrid titul ve španělské lize. Nyní je na dovolené, kde si dopřává klidu předtím, než naskočí do americké ligy. Původně tak mělo být až na začátku srpna, ovšem deník Daily Mail přinesl informaci, že se Beckham rozhodl dovolenou zkrátit. "Souhlasil s tím, že by se k nám připojil dříve, než bylo původně plánováno, čímž ukázal opravdovou vazbu s klubem," radoval se trenér Galaxy Frank Yallop.

Los Angeles zatím vyhrálo jen dva z deseti zápasů. Naposledy nestačilo na Columbus Crew, s kterým prohrálo těsně 2:3. "Hráči potřebují více komunikovat a být během hry mnohem zodpovědnější," našel důvody špatných výsledků zkušený Xavier.

"Branky dostáváme kvůli špatné koncentraci. Snad to bude lepší, až dorazí Beckham a všichni naši hráči se uzdraví či vrátí z reprezentačních povinností," doufal bývalý portugalský reprezentant, který proslul svým blonďatým přelivem na vlasech i plnovousu.

Reklama

Související témata:
  1 : 0 Fiorentina - Plzeň 1 : 0 107. min Živě
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň
  0 : 0 West Ham - Leverkusen 0 : 0 1. min Živě
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen