Hlavní obsah

Los Angeles vstoupí do Beckhamovy éry s novými dresy i logem

Dvanáct let měl fotbalový tým Los Angeles Galaxy stejné logo a barvy dresů. Jenomže anglický záložník David Beckham je fenomén, kvůli němuž se i dlouho zavedená pravidla mění. Při Beckhamově debutu proti Chelsea 21. července už nebudou trika fotbalistů kalifornského celku svítit zeleně a zlatě, nýbrž dominantní barvou bude bílá nebo zlatá, nový bude i modrožlutý znak.

Foto: la.galaxy.mlsnet.com

David Beckham v nových dresech Los Angeles

Článek

Ke změně vizáže vedení týmu sáhlo poprvé v historii klubu. "Chceme vytvořit klasický a čistý vzhled dresu, který fotbalisté i fanoušci budou nosit s pýchou. Až čas ukáže, zda jsme se trefili, ale já myslím, že ano," prohlásil prezident Galaxy a generální manažer týmu Alexi Lalas. "Je to s konečnou platností dres s pohledem do budoucnosti. Za minulostí se již ohlížet nebudeme," uvedl bývalý americký reprezentant.

Původní logo, točící se mléčná dráha s názvem Galaxy v popředí, je minulostí. Nový znak má novou modrou barvu, po kraji je zlatý a má tvar štítu. Nově jsou na něm iniciály L.A., název Galaxy je menší než na minulém logu. "Uvidíme, jaké budou reakce po prvním zápasu," řekl Lalas s tím, že tým má připraveny dvě různé sady.

Vedení týmu slavnostně představí Beckhama jako svou novou posilu a největší hvězdu v historii zámořské ligy v pátek. Poprvé by se měl anglický záložník představit v akci v sobotu 21. července v přípravném zápasu proti svému bývalému rivalovi z anglické Premier League Chelsea Londýn.

Reklama

Související témata: