Hlavní obsah

Beckhama trápí kotník, ale Chelsea si nechce nechat ujít

Anglický fotbalista David Beckham potvrdil, že bude připraven příští týden nastoupit do svého prvního utkání v dresu Los Angeles Galaxy, přestože stále nemá úplně v pořádku podvrknutý kotník. Utkání se uskuteční v sobotu 21. července. "Příští týden se zapojím do tréninku a na Chelsea budu připraven," tvrdí Beckham.

Foto: la.galaxy.mlsnet.com

David Beckham v nových dresech Los Angeles

Článek

"Jezdil jsem na kole a v posledních dvou týdnech jsem se pilně připravoval. Fyzicky jsem na tom dobře," řekl americkým novinářům Beckham, který si nechce nechat přátelský zápas s Chelsea ujít.

Jedinou překážkou by mohl být kotník, se kterým měl Beckham potíže v průběhu jara. V kvalifikačním duelu Anglie v Estonsku si ho podvrkl a podobně dopadl také ve dvou duelech španělské ligy. Poslední zápasy Realu Madrid, ve kterých se rozhodovalo o titulu, pak hrál se sebezapřením.

"Kotník je stále trochu oteklý. Před třemi dny jsem ho poprvé pořádně zatížil a ještě jsem ho trochu cítil," uvedl Beckham. "Bude s tím ještě dost práce, ale doufejme, že to bude během pár dní dobré," uvedl hvězdný hráč.

Reklama