Hlavní obsah

Placírka, koš. Z téhle parády šíleli i kouzelníci z Harlemu

Tak tomu se říká husarský kousek. Obránce fotbalového týmu San Jose Earthquakes Tommy Thompson si dal dostaveníčko s basketbalovými kouzelníky z Harlem Globetrotters a předvedl jim trik, který dostal i protřelé šoumeny do kolen. Posuďte sami...

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Trik, který šokoval i Harlem GlobetrottersVideo: sntv

 
Článek

Šikulové z Harlem Globetrotters přivádějí svými kousky pod bezednými koši k úžasu celý svět, tentokrát se ale doslova chytali za hlavu sami. Thompson si totiž v ústí tunelu v rohu hřiště nadhodil balon, načechral jej placírkou a poslal vysokým obloukem směrem ke koši. Míč zezadu přeplachtil odrazovou desku a k úžasu všech přítomných zapadl přímo do síťky.

„Tohle umíte?" smál se do kamery čtyřiadvacetiletý zadák, jehož samotného přesná trefa příjemně šokovala. A samotní „harlemáci" byli z povedené trefy v extázi. „No co má tohle znamenat?!" chechtal se jeden z basketbalových mágů. „To asi bude hodně těžké zopakovat," přidal další. A očekáváný ohlas vzbudilo krátké video i na sociálních sítích. „To je šílenost," tweetla hvězda Toronta Jozy Altidore.

Reklama