Hlavní obsah

Juventus se zajímá o exlibereckého Filipa Hološka

PRAHA

Slovenský reprezentant a bývalý útočník Slovanu Liberec Filip Hološko v současnosti v dresu tureckého Manisasporu ukazuje, že jeho forma pořád roste. Dokumentuje to poslední ligový zápas, po kterém přiznal, že věděl o zástupci staré dámy, který se na něj přijel podívat. „ Kdyby to vyšlo, byl by to splněný sen. Jedna návštěva ovšem nic neznamená,“ zůstává nohama na zemi slovenský střelec.

Článek

Právě v posledním utkání, ve kterém jeho tým hostil Trabzonspor, se slovenský útočník prezentoval úvodní brankou v 53. minutě, ovšem následně viděl druhou žlutou kartu za nestandardní oslavy a musel jít pod sprchy. Hosté potom využili výhodu početní převahy a srovnali na konečných 1:1.

„Po vstřelení branky jsem měl velkou radost a rozhodčí mi dal žlutou kartu. První jsem dostal, když mě soupeř fauloval. Hodně mě naštvalo, že sudí nechal pokračovat ve hře, měli jsme mít aut, on ale odpískal ve prospěch soupeře. Tak jsem v blízkosti soupeře hodil míčem o zem. Nejspíš nebudu moct nastoupit v jednom utkání,“ vyznával se ze svých hříchů Hološko.

Daleko významnější informací, která teď kolem slovenského reprezentanta koluje, je zájem turínského Juventusu. „Všichni se mě tady ptají, jestli půjdu do Juventusu. Samozřejmě zájem tak velkého klubu potěší, je to příjemné,“ řekl serveru futbal.sk k možné změně zaměstnavatele.

Hološko by rád do Anglie nebo Španělska, Itálií nepohrdne

„Už před duelem jsem věděl, že se na mě přijde podívat, ale žádnou zvláštní nervozitu jsem necítil. Jisté je, že minimálně do zimy zůstávám v Manisasporu, takže se musím koncentrovat na to, abych tu podával co nejlepší výkony. Celkem se mi teď daří, v posledních třech zápasech jsem dal tři góly, takže jsem spokojený,“ doplnil exliberecký ostrostřelec.

„Určitě bych se chtěl ve své kariéře posunout dál. V rámci Turecka bych si dokázal představit působení v jednom z istanbulských velkoklubů. Mými vysněnými zeměmi jsou Anglie a Španělsko. Ale samozřejmě Itálií bych nepohrdl,“ zakončil neskromně Hološko.

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice