Hlavní obsah

Beckham přišel v Los Angeles o trenéra, Yallop rezignoval

LOS ANGELES

Anglický fotbalista David Beckham přišel v Los Angeles Galaxy o trenéra. Kouč Frank Yallop totiž po charitativním utkání na pomoc obětem požárů v Kalifornii s výběrem hollywoodských herců a zpěváků odstoupil. Podle zámořských médií by měl nastoupit v novém celku MLS San Jose Earthquakes.

Článek

"Jsme hrozně zklamaní. Všichni jsme cítili, že on je ten pravý trenér pro Galaxy," citovala Beckhama agentura AP. "Mrzí nás, že odchází, ale takový je život. Jako každý z nás bere ohled na rodinu, takže nám nezbývá nic jiného než mu popřát hodně štěstí," dodal anglický reprezentant.

Yallop byl na lavičce Galaxy od roku 2006 a posledním zápasem u týmu pro něj byl charitativní duel s jedenáctkou herců a zpěváků Hollywood United. Galaxy zvítězili 10:4, když Beckham před zraky reprezentačního trenéra Steva McClarena vstřelil dva góly a na další tři přihrál.

V dresu United, za které například nastoupil mexický brankář Jorge Campos nebo kytarista kapely Def Leppard Vivian Campbell, se dvakrát prosadil francouzský mistr světa Frank Leboeuf. Výtěžek ze zápasu 90 tisíc dolarů byl věnován na konto amerického Červeného kříže, který peníze využije na pomoc obětem požárů v Kalifornii.

Reklama

Související témata: