Hlavní obsah

Prvoligový Liberec čeká zápas s Oplotcem ze IV. A třídy

PRAHA

Výjimečný zážitek čeká fotbalisty TJ Sedmihoří Oplotec. Ti se v sobotu 17. listopadu představí na hřišti Liberce. Tým, který by za jiných okolností na dvojnásobného mistra ligy jen těžko narazil, totiž vyhrál v soutěži, kterou Slovan Liberec přichystal spolu s bwin. Fanoušci v Liberci se tak již dopoledne mohou připravit na večerní televizní utkání kvalifikace ME 2008 Česko - Slovensko.

Článek

Uživatelé registrovaní na stránkách bwin.com se mohli zúčastnit soutěže, v níž nominovali svůj fotbalový tým na zápas s mistrem Gambrinus ligy ze sezón 2001/02 a 2005/06. Šanci se přihlásit měly všechny amatérské fotbalové kluby, všechny kluby sdružené pod Českomoravským fotbalovým svazem, působící na všech soutěžních úrovních, všechny “fotbálkové” kluby a všechny futsalové kluby, které jsou schopny sestavit standardní tým o 11 hráčích.

Klub se nejdříve zaregistroval na stránkách bwin.com a poté se pod ním mohli registrovat noví uživatelé (tedy např. kluboví hráči, co rádi sází na sport, přátelé nebo fanoušci klubu). Po dosažení určitého počtu nově registrovaných kluby dostaly různé odměny - od sady míčů za 10 registrovaných, přes dresy či stolní fotbal až po sponzoringovou smlouvu v hodnotě 100 000 Kč za 100 registrovaných. Klub s nejvíc registracemi pak vyhrál hlavní cenu - 45ti minutový zápas proti profesionálům z FC Slovanu Liberec.

Vrchol 36-tileté historie

Vítězem soutěže se stal tým TJ Sedmihoří Oplotec, který hraje IV. třídu v domažlickém okrese. Zápas se bude konat 17. listopadu v 10:00 na stadiónu Liberce U Nisy. „Všichni hráči a fanoušci byli touto zprávou velice potěšeni. Náš klub má 36-tiletou tradici a myslím si, že nikomu, kdo hrál v našem klubu, se nepodařilo hrát na prvoligovém stadiónu a s prvoligovým mužstvem. Určitě nebudu lhát, když řeknu, že se všichni těšíme na tento zážitek,“ neskrývá radost Miroslav Zitterbart, prezident klubu z Oplotce.

"Je mi ctí pozvat Váš klub do Liberce na stadión U Nisy, kde Slovan vyzval mnoho našich i evropských týmů. Budeme rádi, když si tento den užijete a budete na něj rádi vzpomínat," vzkazuje TJ Sedmihoří Oplotec ředitel Slovanu Libor Kleibl.

„Naším cílem je podporovat sport na všech úrovních. Kromě jiného jsme sponzory takových týmů, jakými jsou Real Madrid či AC Milán, které stejně jako Liberec nosí logo naší firmy na dresech. Uspořádali jsme tuto soutěž pro české fanoušky, ovšem do budoucna je naším cílem, že by se vybraní sázkaři u bwin mohli na trávníku utkat s takovými hvězdami jako Raúl González či Kaká,“ říká Jindřich Rajchl, právní zástupce bwin v České republice.

Reklama

Související témata: