Hlavní obsah

Beckham odmítl bydlet v Sydney v prezidentském apartmá

Let soukromým tryskáčem - to byla jediná výhoda, které využil David Beckham při cestě fotbalistů Los Angeles Galaxy na turné do Austrálie. Anglický reprezentant dokonce odmítl nabídku bydlet v prezidentském apartmá pětihvězdičkového hotelu Star City v Sydney, ve kterém jedna noc vyjde na 6000 australských dolarů (asi 96.000 korun), a ubytoval se s ostatními spoluhráči v obyčejných dvoulůžkových pokojích.

Článek

"Strašně nás to překvapilo. Dokonce ani nepřišel se seznamem speciálních požadavků, což bychom od takové hvězdy očekávali," citovala agentura AP šéfa hotelu Richarda Munroa. "Většina celebrit se tak nechová a Beckhamovi to jen slouží ke cti," dodal ředitel.

Beckham, kterému cesta z Anglie do Austrálie trvala 22 hodin, už má za sebou ale také první nepříjemnost. Na tiskové konferenci po příletu byl totiž obviněn z toho, že se prý odmítl podepsat skupince dětí, které prodělaly úspěšný boj s leukémií a na hvězdu čekaly před hotelem.

"Nevšiml jsem si jich. Nikdy bych je totiž vědomě neodmítnul, protože něco takového jsem nikdy neudělal a nikdy to také neudělám," prohlásil. "Ať za mnou kdykoliv přijdou a já jim to vynahradím. Omlouvám se, ale u hotelu jsem je prostě musel přehlédnout," dodal fotbalista, který bude až do čtvrtka v Sydney a pak s týmem zamíří na Nový Zéland.

Reklama