Hlavní obsah

Maradonovi doručili tajemný balíček na lavičku. Trenéři bránili kamerám ve výhledu

Drogy během zápasu? Bizarní scéna se odehrála v duelu argentinské nejvyšší soutěže mezi Rosariem a Gimnasiem La Plata, který koučuje bývalý fotbalista Diego Maradona. Televizní záběry zaznamenaly, jak neznámý muž během druhého poločasu přinesl legendárnímu Argentinci na lavičku tajemný balíček. Jednalo se o kokain? Nasvědčuje tomu reakce kolegů trenérů, kteří když spatřili Maradonovu zásilku, okamžitě začali bránit kamerám, aby celou věc dokumentovaly.

Foto: Sport.cz

Bývalý fotbalista Diego Maradona

Článek

Zapomněl si Maradona něco v šatně? Argentinský klub Gimnasio prohrával na hřišti Rosaria v 50. minutě 0:1, v tom přišel na lavičku postarší muž, který devětapadesátiletému trenérovi něco předal z ruky do ruky.

Reakce asistentů byla bleskurychlá. Když spatřili, že dochází k předávání neznámé zásilky, stoupli si a bránili kamerám ve výhledu.

Přestože obsah balíčku zůstal neznámý, fanoušci na sociálních sítích mají jasno a podivnou scénku z lavičky spojují s Maradonovými drogovými skandály z minulosti. Ostatně legendární Argentinec se k užívání kokainu sám několikrát přiznal.

Mistr světa z roku 1986 se stal závislým na drogách v průběhu svého působení v Neapoli během druhé poloviny osmdesátých let. Na mistrovství světa 1994 byl pozitivně testován, neprošel dopingovou kontrolou, z šampionátu byl vyloučen a následně dostal patnáctiměsíční trest. S fotbalem skončil v roce 1997. Poté vedl několik klubů jako trenér včetně argentinské fotbalové reprezentace.

Reklama

Související témata: